Follow Us to Get
All the News

Slapen

Seniorenledikanten

Senioren bedden zijn bedden met een comforthoogte. Dat wil zeggen dat deze hoger zijn en daardoor gemakkelijker zijn om in en uit te stappen. Deze bedden kunnen geleverd worden in vele uitvoeringen zoals in 1 persoons- en 2 persoons maten en kleuren. Ook zijn een aantal van deze ledikanten met wieltjes te verkrijgen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Deelbare ledikanten of koppelbedden zijn uitermate praktisch.
Doordat deze voorzien zijn van wieltjes zijn ze eenvoudig uit elkaar te rijden en even eenvoudig weer samen te voegen. Het maakt het opmaken van het bed en schoonmaken van de slaapkamer een stuk simpeler. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie. Al onze seniorledikanten worden in eigen beheer bij u bezorgd en gemonteerd. Ook hebben wij bij de ledikanten diverse bijmeubelen, zoals linnenkasten, nachtkastjes en commodes.

Wat is een boxspring?

Eigenlijk is de echt goede benaming voor een boxspring een 'boxspring-combinatie'. De boxspring is namelijk alleen de bedbodem. Een boxspring-combinatie bestaat uit een boxspring-onderstel op pootjes, een matras, en eventueel een topmatras. Het onderstel, de boxspring, bestaat uit een beklede bak van hout of metaal, met daarin een metalen frame met poten en pocketveren. Daarop komt een matras en eventueel een topmatras. Je kunt de boxspring-combinatie uitbreiden met een hoofd- en/of voetbord. Pootjes en bekleding zijn in verschillende uitvoeringen. pocketveren Voordelen van de boxspring Een boxspring-combinatie heeft enkele kenmerken die sommige mensen erg prettig vinden.

Zoals:
• Een boxspring-combinatie kan op senior hoogte geleverd worden.
• Door de vele mogelijkheden in kleuren en materiaal van de bekleding is een boxspring-combinatie makkelijk aan te passen aan het slaapkamerinterieur;
• Door de open constructie van veren ventileert een boxspring-combinatie goed;
• De naad tussen twee boxsprings is niet hard;
• Zonder hoofd- en voetbord is een boxspring-combinatie compact: niet groter dan de matrasmaat

Confort

Bed Confort 1.40 x 2.00m Beuk Naturel 
Nachtkast Confort Beuk Naturel 
Kleerkast Adriano 1.50m
Draaideuren Beuk Naturel

Adriano

Bed Adriano 0.90 x 2.00m Eik Naturel
Nachtkast Astra Deur + Schuif Eik Naturel

Seniorbed

Dit is ons aanbiedingledikant op confortabele senioren hoogte, wordt compleet geleverd met lattenbodem en matras voor slechts € 439,=

Met elektrisch verstelbare lattenbodem + matras € 639,=

Adres

Slinge 145
3085 ER Rotterdam
Tel: 010-2930165

Contact

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
geopend van
dinsdag tot en met zaterdag
van 09:30 uur tot 17:00 uur

Haal- en brengservice

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom en bent u hiertoe niet in staat dan bieden wij een haal- en brengservice  geheel vrijblijvend. 010-2930165 of via E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.