Follow Us to Get
All the News

Trappen


Trappen bekleden

 
“Wij kunnen uw trap ook zo’n prachtige uitstraling geven met een mooi laag – of hoogpolig tapijt, of wat te denken van een stoere vinyl met luxe afwerkstrippen”.

Bouclé, Frisé of Hoogpolig tapijt

Een trap bekleden met bouclé, frisé of hoogpolig tapijt, vraagt om een ambachtelijke werkwijze, inclusief het stofferen van (rubber) ondertapijt en latten. Het ondertapijt verlengt de levensduur van de trap bekleding aanzienlijk. Dit type vloerbedekking is daarnaast bijzonder zacht, comfortabel en extra geluidsabsorberend.

Compacte tapijten

Compacte tapijten worden rechtstreeks op de trap verlijmt. Bij het stofferen van deze trapbekleding werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke lijm:

Vinyl trapbekleding

Vinyl vloerbedekking is een uitstekende keuze voor een nieuwe of vlakke trap. Om veiligheidsredenen wordt de trap bekleding voorzien van een rubberen of metalen trapneus.

Om een luxe uitstraling te creëren kun je de trap laten bekleden met een traploper, inclusief bijbehorende roedes. Het stofferen wordt op een geheel ambachtelijke wijze uitgevoerd.

LAAT UW TRAP BEKLEDEN DOOR ONZE VAKBEKWAME STOFFEERDERS

Adres

Slinge 145
3085 ER Rotterdam
Tel: 010-2930165

Contact

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
geopend van
dinsdag tot en met zaterdag
van 09:30 uur tot 17:00 uur

Haal- en brengservice

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom en bent u hiertoe niet in staat dan bieden wij een haal- en brengservice  geheel vrijblijvend. 010-2930165 of via E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.